Hakkari Barosu kampanya başlattı

Hakkari Barosu kampanya başlattı

Hakkari Baro Başkanlığı 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sebebiyle afedzede yurttaşları için yardım kampanyası başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Baro Başkanlığı  6 Şubat’ta  Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem  sebebiyle afedzede yurttaşları  için yardım kampanyası başlattı.

Başlatılan bağış kampanyası ile ilgili Hakkari Barosundan  yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

‘’Hava koşulları sebebiyle afedzede yurttaşlarımızın mağduriyetlerinin artmaması için yardım malzemelerini Hakkari merkezde Baro Başkanlığımıza, Yüksekova ilçesinde (PTT Yanı Peoples Coffee  üstü Çınar Hukuk Bürosu ve Özçimen Hukuk Bürosu ) adreslerine teslim edebilirsiniz. Gerekli ve öncelikli malzemeler;

*Bebek bezi  *Mama  *Biberon *Hijyenik ped  *Eldiven  *Battaniye *Uyku tulumu  *Atkı  *Bere  *Çorap  *Tuvalet kağıdı  *Havlu kağıt  *Sıvı sabun  *El fen  *Pil  *Çocuk montu  *Giyilecek eşyalar         *Bozulmayacak gıdalar. Değerli meslektaşlarımız ;sağlanacak ayni yardımların toplanması, tasnifi ve ulaştırması için yardımcı olacak meslektaşlarımıza aşağıdaki numaralardan ulaşılmasını rica ederiz . ‘’denildi.

 Hakkari Merkez için Avukat Rıdvan Kurt, - 0543 887 25 40                     

 Yüksekova ve diğer ilçeler için  Av.Tevfik Gündüz - 0541 721 43 84   

 Av. Ertuğrul Özçimen -0541 351 16 81

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.