Hakkari Barosu depremzede kadınları unutmadı

Hakkari Barosu depremzede kadınları unutmadı

Hakkari Barosu Kadın Hakları Merkezi Maraş merkezli deprem bölgelerindeki kadınlar ile dayanışmak amacıyla bölgeye gönderilmek üzere hijyen kolileri hazırladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde 11 ilde on binlerce bina yıkılırken yine on binlerce insan hayatını kaybetti ve yaralandı. Depremler nedeniyle de birçok yapı hasar alarak yıkıldı.

8 Mart Kadınla Dayanışma ve Emek günü bu yıl deprem felaketinin gölgesinde kutlanırken, Hakkari Barosu Kadın Hakları merkezi örnek bir kampanyaya imza attı. 

Kadınlar gününde kolları sıvayan kadın avukatlar, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü vesilesiyle depremzede kadınlarla dayanışmak için hijyen paketleri hazırladı. 

Hazırladıkları hijyen kolilerini baronun Kadın Hakları Merkezi sosyal medya hesabından paylaşan Avukat Gülistan Karaduman, "Depremzede kadınlarımıza ulaştırmak üzere ihtiyaç duydukları fakat erişimlerinin kısıtlı olduğu hijyen ürünlerinden oluşan paketler hazırladık. Acılarımızı dayanışarak hafifleteceğiz. Yaşasın Kadın Dayanışmamız!" mesajını verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.