Hakkari AK Parti'den Seçim Koordinasyon toplantısı

Hakkari AK Parti'den Seçim Koordinasyon toplantısı

AK Parti Hakkari İl Başkanlığınca seçim sürecinde görev yapacak sandık görevlileri ve müşahitler yönelik seçim Koordinasyon toplantısı Yüksekova, Şemdinli, Derecik, Çukurca ilçelerinden sonra Hakkari merkezde gerçekleştirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Konferans salonundan AK Parti Doğu Anadolu Bölgesi Koordinatörü Esat Nuhoğlu Başkanlığından yapılan toplantıya AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir, AK Parti Eski İl Başkanı Nurettin Fırat, Gençlik Kolları Başkanı Kenan Beyter ,Kadın Kolları Başkanı Münevver Ertuş, il genel ve belediye meclis üyeleri , partililer ve sandık görevlileri ve müşahitler katıldı.

İl , ilçe seçim koordinasyon merkezi başkanlarının yaptığı sandık çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, seçim çalışma programları ele alındı.

Toplantıda önemli konuları görüştüklerini belirten AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, "Bu toplantı bizim son düzlük çalışmalarımızı ele aldığımız bir toplantıydı. 28 Mayıs seçimleri ülkemiz için kritik bir seçim. Güçlü Türkiye hedefine doğru ilerlememizin sekteye uğratılmaması , yaptıklarımızın heba edilmemesi gereken bir seçim. Hakkari teşkilatları olarak hazırız, ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.