Hakan Taş Antalya'da kitap imzalayacak

Hakan Taş Antalya'da kitap imzalayacak

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gazeteci - Yazar Hakan Taş, 12 Temmuzda Antalya'da 'Hakkari'de Gazeteci Olmak' kitabı için imza günü düzenliyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'de Gazeteci Olmak isimli kitabının ikinci baskısını yapan ve iki ödül alan Gazeteci Yazar Hakan Taş, bayramın dördüncü gününde Antalya'da imza günü düzenliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Antalya Hakkarililer Derneği Başkanı Salih Selek, Güllük'te bulunan Antalya Hakkarililer Derneğinde 12 Temmuz Salı günü geleneksel bayram kutlama töreni gerçekleştireceklerini söyledi.

Antalya'da bulunan Hakkarili Gazeteci Yazar Hakan Taş için de program dahilinde imza günü tertiplendiğini belirten Selek, "Birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz bu mutlu günümüzde burada ikamet eden tüm dostlarımızı bekliyor, herkesin kurban bayramını tebrik ediyorum" 

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazeteci Yazar Hakan Taş ise, ' İzmir, Tekirdağ ve Ankara'dan sonra bu defa Antalya da kitap ve dayanışma günümüzde dostlarla bir araya geleceğiz. Bana bu fırsatı veren Antalya Hakkarililer Derneği yönetici ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Hakkari hepimizin ortak sevdasıdır' ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.