Gül Kozmetikten 15. Yıla özel kampanya

Müşterilerinin yüzünü güldüren fiyatlarla hizmet sunan Gül Kozmetik’ten 15. Yılına özel Altın Hediyeli kampanya. Ercan Kuyumculuğun sponsor olduğu kampanyada 250 TL’lik alışveriş yapan kazançlı çıkıyor!

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

2007 yılından bugüne Bulvar Caddesi belediye binası karşısında hizmet veren Gül Kozmetik kuruluşunun 15. Yılında müşterilerinin yüzünü güldüren kampanyalara yenisini ekledi.

Hakkari’nin Kozmetik Merkezi Gül Kozmetik, altın hediyeli kampanya ile her müşterisine altın hediye ediyor. Ercan Kuyumculuğun sponsorluğunda başlatılan kampanya kapsamında Gül Kozmetik’ten yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişlerde 0.01 Gram Mucize altın hediye kazanın.

5.jpg

Yaptığı kampanyalar ve uyguladığı özel fiyatlarla lüks kozmetiği ulaşılabilir hale getiren Gül Kozmetik’te; parfümden cilt bakım ürünlerine, ruj, allık, fondöten, maskara gibi makyaj ürünlerine kadar çok sayıda seçenek mevcut.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Genç Girişimci Yusuf Kanat, bugünden itibaren geçerli olacak kampanyada Gül Kozmetik’te yapılacak her 250 TL alışverişe altın hediye edeceklerini söyledi.

Kanat; 15. Yıla özel başlattıkları kampanya dahilinde tek seferde yapılan 250 ve üzeri alışveriş yapan müşterilerine altın ile ödüllendireceklerini belirtti.

Farklı markalara ait ürünleri uygun fiyata bulabileceğiniz Gül Kozmetik'te hediye koleksiyonu müşterilerin beğenisine sunuluyor. Güzellik ve cilt bakımlarına önem verenler sizi GÜL KOZMETİK’e bekliyoruz.

ADRES Bulvar Caddesi Hakkari Belediyesi Karşısı

7.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

 

6.jpg

8.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.