Geylani ve Sarı'dan imza günü ve söyleşi

Hakkarili Avukat, Yazar Siyasetçi Hamit Geylani ile Yazar Emin Sarı Sitav Yayın Evininin organize ettiği söyleşi ve imza gününde okurları ile bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kamu Emekçileri Sendikası (KESK) Hakkari Şubeler Platformu Toplantı salonunda başlayan söyleşi Sitav Yayınevi Sahibi Qaher Bateyi’nin moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Söyleşi ve imza günü etkinliğine Hakkari Eski Belediye Başkanı Hüseyin Ümit, BDP Hakkari eski milletvekili yazar Hamit Geylani, ve gazeteci yazar Emin Sarı, HDP il yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda okur katıldı.

Program Yazar ve Belgeselci Emin Sarı’nın Hakkari’deki Asurilerin yaşantısı ve dini mabetleri olan kiliseleri konu alan 'Sahipsiz Cığlık' Belgeselinin sunumu ile başladı.

Hamit Geylani’nin yaşamından kesitiler ve siyasi mücadelesi hakkında okurların bilgilendirdiği etkinlikte okurlara hitap eden eski Parlamenter Geylani, Hakkari’nin yaşantısında çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

KESK’e ev sahipliği için teşekkür eden Geylani kitabından bir şiir okudu.

Gazeteci Yazar Emin Sarı’nın hayatının da anlatıldığı etkinlik her iki yazarın kitaplarını imzalaması ile devam etti.

2-002.jpg

6.jpg

5.jpg4.jpg

3-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.