Gaziantep’te 1994 de kurulan Akıncıoğlu Baklava Hakkari'de hizmetinizde

Gaziantep’te 1994 de kurulan Akıncıoğlu Baklava Hakkari'de hizmetinizde

En taze ve lezzetli Antep Baklavası çeşitlerimizle damaklarınızı şımartmaya hazır mısınız? Tatlı düşkünleri için özenle hazırladık! En taze Antep baklavasını kapınıza getiriyoruz.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Gaziantep'te kalite ile adından söz ettiren Akıncıoğlu Baklava; Hakkari şubesi hizmet vermeye başladı. 
Yüzde yüz Antep Fıstıklı Gerçek Baklavanın Hakkari’deki tek adresi Akıncıoğlu Baklava. Unutamayacağınız

Lezzetler ile haftanın 7 günü günün 24 saati hizmetinizde!

Baklava katmer künefe dondurma çeşitleri ile lezzet diyarı Antep’ten getirilen ürünler hem günlük taze hem de daha hesaplı

Aileniz ve arkadaşlarınız güzel vakit geçirebileceğiz Akıncıoğlu Baklava’da ayrıca soğuk ve sıcak içecekler ve güler yüzlü personelimizle hizmetinizdeyiz! Lezzetin son durağı için Akıncıoğlu Baklava’ya bekleriz!

Tatlı ihtiyacınız için Akıncıoğlu Baklavaya uğrayın! Kaliteli ürün, hesaplı alışveriş için tüm dost ve müşterilerimizi bekleriz.

Gaziantep'in asırlık tutkusu Akıncıoğlu Baklava, bol fıstıklı havuç dilimi baklava, altın sarısı rengi ve Antep fıstıklarının leziz görüntüsüyle damak tadınıza hitap ediyor.

Enfes lezzetiyle, tadına doyulmaz Antep fıstığıyla yapılan Kare Baklava çeşidi online alışveriş sitemizde sizlerle...

ADRES: AHS AVM karşısı Dominos Pizza Yanı: No:2

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN Whatsapp 0532 231 09 58 & TELEFON: 0438 211 89 11

a1.jpg

a2.jpga3.jpg

a4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.