Gazetecilerden Başsavcı Harun Ünlüsoy’a ziyaret

Gazetecilerden Başsavcı Harun Ünlüsoy’a ziyaret

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti başkanı Hakan Taş, Başkan yardımcısı Mehmet Özkan ve yönetim kurulu üyeleri, Başsavcı Harun Ünlüsoy'u ziyaret etti.

Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gazeteci-Yazar Hakan Taş, Başkan Yardımcısı ve DHA İl Temsilcisi Mehmet Özkan, ANKA Hakkari Temsilcisi Şahan Çelik, TRT Kurdi Hakkari Temsilcisi Necmi Ertuş, Cemiyet Saymanı Metin Keskin, Başsavcı Ünlüsoy’u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Aksaray’dan Hakkari'ye atanan 3 çocuk babası 35 yaşındaki Başsavcı Ünlüsoy, Hakkari’ye hayran olduğunu belirterek sözlerine şunları ekledi; “Hakkari beklediğimin ötesinde bir şehir. Geçmişte yaşanan olumsuzluklar imajını zedelemiş olabilir. Ben Ağrı’da görev yaptım. Ülkemizin her karış toprağı cennettir. Burada bozulmamış misafirperverlik, muhteşem doğa harikası ve bir çok güzellikler var. Gördüğüm farklılıkları resimleyerek dostlarıma ve yakınlarıma gönderiyorum. Onlar da hayran kalıyorlar. Geldiğimizden beri Hakkari halkı bizi yalnız bırakmadı. Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Yeni yılda ilimizi modern bir Adliye Sarayına kavuşturacağız. Projesi tamamlanan cezaevi de Hakkari merkezde inşa edilecektir. Burada bulunmaktan ve hizmet etmekten sevinç duymaktayım” dedi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Hakan Taş, “Adalet herkese lazım. Adliye çok ciddi ve önem arz eden bir kamu kurumudur. Yeni göreve başlayan Başsavcımıza bir nezaket ziyaretinde bulunduk. Göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliğinden dolayı gazeteci arkadaşlarım adına teşekkür ediyor, ilimize iyi anılar bırakmasını diliyor, kendisi ve diğer yargı mensuplarına başarılar diliyoruz” dedi.

107aed17-6996-42c1-8c27-e176a31861eb.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum