Gazeteci Çapraz Van'a sevk edildi

Gazeteci Çapraz Van'a sevk edildi

29 Nisan sabahı evinde beyin kanaması geçiren Gazeteci Necip Çapraz Van yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

29 Nisan sabahı evinde beyin kanaması geçiren Hakkari'nin duayen gazetecilerinden Necip Çapraz'ın tedavisi devam ederken ailesi Çapraz'ın son durumu ile ilgili bilgilendirme yaptı. 

Necip Çapraz'ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan kardeşi Sibel Çapraz, "Hakkari Devlet Hastanesinde tedavi gören Abim Necip Çapraz’ı ileri tetkik tedavisi için Van Y.Y D. Odabaşı Eğitim ve Araştırma hastanesi, yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Bir süre daha yoğum bakım ünitesinde tedavisi sürecektir. Arayan soran dostlara teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum