Galatasaray kazandı

Galatasaray kazandı

Süper Lig'in ilk haftasında Galatasaray Antalyaspor'a konuk oldu. Muslera'nın penaltı kurtardığı maçın kaderini 90'da oyuna giren ve aynı dakikada golünü atan Gomis değiştirdi: 1-0.

Galatasaray, yeni sezona Antalyaspor deplasmanında 90. dakikada kazandığı 3 puanla başladı. 

Yeni transferlerden üçünü ilk 11'de sahaya süren Galatasaray ilk yarıya tutuk başladı. Fernando Muslera, net pozisyonlarda rakiplerine geçit vermedi, bir de Luiz Adriano’nun kullandığı penaltıyı kurtardı. 

Sarı-kırmızılılar ikinci yarıda hızlı hücumlar ve uzaktan şutlarla gol aradı. Ev sahibi takımın kalecisi Boffin'in başarılı kurtarışlarının ardından 89'da oyuna giren Bafetimbi Gomis, topla ilk ilk buluşmasında golünü attı. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golün asistini ise yeni transfer Midtsjö yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.