FuzulEv ve Fuzuloto artık Hakkari'de!

FuzulEv ve Fuzuloto artık Hakkari'de!

1992 yılından beri Tasarruf Finansman sektörünün öncüsü konumunda olan FuzulEv ve Fuzuloto, BDDK intibak sürecinde de öncü firma olarak yoluna devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Fuzul Grup bünyesinde faaliyetini sürdüren FuzulEv ve Fuzuloto, yeni temsilciliğini Hakkari halkının hizmetine açtı

Müşterilerine FPK sistemi ile faizsiz ev sahibi olma imkanı sunan FuzulEv, Türkiye’de şube ağını genişletmeye devam ediyor.

Yeni temsilciliğini Hakkari'de açan FuzulEv, yurtiçindeki hizmet noktalarına bir yenisini daha ekleyerek ev satın almada yenilikçi çözümlerini bölge halkının hizmetine sunuyor.

Bugüne kadar on binlerce ailenin araba ve ev sahibi olmasını en kolay yoldan sağlayan FuzulEv, Fuzuloto faizsiz ev ve araba sahibi olma yöntemini yeniden tanımlayarak, yüzleri güldürüyor. Ev ve araba almak isteyenlere uygun ödeme seçenekleri sunan FuzulEv ve Fuzuloto sistemi Türkiye’nin her yerinde büyük bir ilgi görüyor.

Hakkari'de yeni bir hizmet açıldığını dile getiren FuzulEv  ve Fuzuloto Hakkari müşteri temsilcisi Nihat Çelebioğlu,’’ Sahip olduğumuz genç ve dinamik kadromuzla, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca insanın hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye’de ev ve araba sahibi olmanın düşünüldüğü kadar zor olmadığını vatandaşlarımıza göstermek istiyoruz.’’ dedi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

3042a63d-0c67-42a3-88b1-56a50babf5b5.jpg

68c54e8d-f371-4c69-862b-69b7f105e026-kopya.jpg

3042a63d-0c67-42a3-88b1-56a50babf5b5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.