Eski İŞKUR Müdürü Mehmet Abi toprağa verildi
Hakkari’de bir dönem İŞKUR İl Müdürlüğü görevinde bulunan ve kentte sevilen isimler arasında yer alan Mehmet Abi, Van’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından toprağa verildi.
Mehmet Abi’nin vefatı Hakkari’de büyük üzüntüye neden olurken, uzun yıllar kamu hizmetinde bulunması ve vatandaşlarla kurduğu samimi ilişkilerle hafızalarda yer edindiği belirtildi.
Merhum için düzenlenen cenaze töreni, Karşıyaka Mahallesi Gopsi Aile Mezarlığı’nda öğleden sonra gerçekleştirildi. Törene ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Duygusal anların yaşandığı törende kılınan cenaze namazının ardından Mehmet Abi dualarla son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.
Merhumun taziyesinin H. İbrahim Şen Camii taziye evinde kabul edildiği, aile adına taziyelerin oğlu Senar Abi tarafından karşılandığı öğrenildi.
