Esendere'de berivanlar ücretsiz taşınacak

Esendere'de berivanlar ücretsiz taşınacak

Esendere Beldesi Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu’nun talimatlarıyla berivanlara akaryakıt desteği verildi.

Esendere Belde Belediyesi, son dönemlerde akaryakıttan dolayı zorlanan çiftçilerin yaylalara daha rahat gitmeleri için atağa geçti.

detail-photo-fancybox-0

Başkan Büyüksu, beldede yaşayan berivanların yaylaya gidebilmesi ve bir sorun yaşamaması için akaryakıt desteği sağladı.

Açıklamalarda bulunan Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, “Beldemizde küçükbaş hayvancılık yapan çiftçilerimizin akaryakıt zamları nedeniyle sıkıntılı günler yaşadığını ve bu sıkıntılarını bir an önce çözüme kavuşturmak adına belediye olarak imkânlarımızı seferber ettik. Tarım ve hayvancılığı yaygınlaştırmak için beldemizdeki çiftçilerimiz ile beraber üretmeye devam edeceğiz. Akaryakıt zamları nedeniyle zor günler yaşayan çiftçilerimizi yalnız bırakmayarak, beldemizdeki tüm berivanlarımızı her gün yaylalara ücretsiz bir şekilde taşıyacağız. Üreten, yetiştiren, durmadan çalışan ülkemizin emekçilerine teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyüksu desteklerinden ötürü Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık'a teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. 

detail-photo-fancybox-1

detail-photo-fancybox-2

detail-photo-fancybox-3

detail-photo-fancybox-4

detail-photo-fancybox-5

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.