Esendere Belediyesinden öğrencilere sınav desteği

Esendere Belediyesinden öğrencilere sınav desteği

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere Belediyesi 2023’te beldede YKS’ye girecek adayların sınav başvuru ücretlerini karşılayacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

'Sınırda hizmet var Hizmette Sınır yok ' sloganı ile hizmetlerine devam eden Esendere Belediyesi bu kez de 2023 YKS sınavlarına girecek belde sakini 12. Sınıf öğrencileri ile mezun olmuş üniversite adaylarının sınav başvuru ücretlerini karşılayacak.

Sosyal medya hesabında açıklama yapan Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu sınava girecek tüm adaylara başarılar diledi.

Başkan Büyüksu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili öğrenciler; Sınav ücretini nasıl öderiz diye bir endişeniz olmasın; çünkü her zaman her anlamda yanınızda olan Esendere belediyesi var. 2023 Yılı Haziran ayında YKS sınavlarına girecek olan (TYT, AYT, Yabancı Dil Testi) 12.sınıf öğrencileri ile önceki yıllarda mezun olan beldemizde ikamet eden öğrencilerin tamamına (maddi durumlarına bakılmaksızın) belediyemize başvurmaları halinde YKS başvuru ücretlerini biz karşılıyoruz. Ödemeler öğrencilerimizin kendi hesaplarına yatırılacaktır.
 

Gerekli belgeler :
1-Dilekçe 
2-kimlik fotokopisi 

Resim
3-İkametgah Belgesi 
4-Banka iban Numarası 

İletişim No: 0 (544) 255 42 34

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.