Ertunç, Biçer mahallesi için adaylığını duyurdu

Ertunç, Biçer mahallesi için adaylığını duyurdu

Hakkari'de yaklaşan yerel seçimler öncesinde mahalle muhtarlıkları için adaylar netleşmeye başladı. Mahalle sakinlerinden 45 yaşındaki Bilal Ertunç, Biçer mahallesi için adaylığını duyurdu.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimleri’nde Biçer Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan Bilal Ertunç, yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu,

“2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde muhtar adayı olarak  göreve talibim. Göreve geldiğimizde yapacağımız hizmetlerin başında, muhtarlık bürosu gelmektedir. Sürekli olarak muhtarlık büromuz açık olacak, sizlerin hizmetinde olacaktır. Mahallemizin her türlü sorun ve sıkıntıları Özellikle imar yolları, su sorunu, park sorunu, taziye yerleri, düğün alanları için çalışacağım. Mahallemiz sakinlerini, yetkili kurum ve kuruluşların yaptıkları duyurularla ilgili sosyal medya ve telefonlarına SMS olarak bilgilendirmeler yapacağız. Mahalle sakinlerimiz her şeyden haberdar olacak. Daha birçok hizmetleri kazandırmak için desteklerinizi bekler, Kısacası mahallemizin yeni dönemde değişime ihtiyacı vardır. hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.