Eroğuz kadın çalışanları unutmadı

Eroğuz kadın çalışanları unutmadı

VEDAŞ İl Müdürü Salih Eroğuz 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla kurumda çalışan kadın personellerle bir araya geldi.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Hakkari İl Müdürü Mehmet Salih Eroğuz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolasıyla kurumda çalışan kadınlarla bir araya geldi.

Kadınların gününü kutlayan Eroğuz, kurumda çalışan kadınlara değişik hediye ve çiçek verdi. Kadınların toplumdaki önemine değinen Eroğuz, Kadınların aile ve toplumda olduğu gibi çalıştıkları kurumlara da değer kattığını ifade etti. Eroğuz, açıklamanın devamında şunları kaydetti. '' Bu vesile ile VEDAŞ ailesinin tüm kadın çalışanlarına hem şirketimize hem de hayatımıza değer kattıkları için teşekekkür ediyorum.'' dedi.

Müdür Eroğuz'a ziyarette  Destek Hizmetleri Müdürü Serhat Tekin ve Kurumsal İletişim Personeli Aygül Faruk, 'ta eşlik etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.