Erler Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Erler Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Hakkari Üniversitesinde görevli Galip Erler Merkez üstü Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.6 depremin ardından enkaz altında kalarak hayatlarını kaybeden kız kardeşi, eniştesi ve ikiz yeğenlerinin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sekreteri Galip Erler Merkez üstü Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.6 depremin ardından enkaz altında kalarak hayatlarını kaybeden kız kardeşi, eniştesi ve ikiz yeğenlerinin vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayınlandı.

Erler Ailesi adına paylaşılan mesajda şu ifadelere yer verildi. '' Deprem anından itibaren; sosyal medya üzerinden enkaz altından çıkarılmaları için kendi aileleri gibi paylaşımlarda bulunup çağrılar yapan tüm duyarlı insanlara, depremin ilk günü tüm olumsuz hava koşullarına rağmen Maraş’a gidip enkaz üstünde çalışan abilerim, kardeşim, ablam, yeğenim ,eniştem ,amcamın oğlu ve ismini sayamadığım yakın akrabalarıma Şemdinli ilçesinden enkazda çalışmak için giden gönüllü, cesur ve yardımsever hemşerilerime, depremin ilk gününden itibaren enkazda çalışmak ve tüm depremzedelere yardım icin seferber olan Şemdinli Sabri Baran Özel Derneği’ne ve tüm değerli çalışanlarına, dernek yöneticisi dayıma, özellikle enkaz üzerinde arkeolog hassasiyetiyle çalışan Trabzon Arama Kurtarma Ekibi ve ekip eğitmeni değerli kuzenim Umut İKE’ye, taziye boyunca bizleri yalnız bırakmayan, sel gibi akan tüm acımızı sünger gibi çeken, acımıza ortak olan Şemdinli halkına, telefonla ve sosyal medya aracılığıyla taziyelerini ileten tüm eş ve dosta bütün kalbimizle teşekkür ediyoruz. Hepinize minnettarız. Bu gayretli ve özverili yardımlarınız ve en içten taziye dilekleriniz asla unutulmayacaktır. Son olarak tüm ülkeyi yasa boğan depremde hayatını kaybeten bütün insanlara Allah’tan rahmet yakınlarına da sabırlar diliyoruz.'' dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.