Erdoğan ve Bahçeli birlikte deprem bölgesine gidecek

Erdoğan ve Bahçeli birlikte deprem bölgesine gidecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Bahçeli, depremin vurduğu 10 ile birlikte ziyaret yapma kararı aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, depremin vurduğu 10 ile birlikte ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremin hemen ardından etkilenen tüm illeri gezerek incelemelerde bulundu. MHP Lideri Bahçeli’nin bölgeye gitmemesi eleştiri konusu olmuştu.

Sözcü’den Veli Toprak’ın haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli, depremin etkilediği illere birlikte ziyaret yapma kararı aldı. Perşembe günü Bahçeli'nin Erdoğan'ı ziyareti sırasında bölgeye gidilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Bölgeyi iki liderin ziyaret etmesi teklifinin Erdoğan'dan geldiği öğrenildi. Önümüzdeki bir iki gün içinde ziyaretin gerçekleşmesi bekleniyor.

Bölgeye gitmemesi eleştiri konusu olan MHP lideri Bahçeli  sosyal medya hesabından, “Cumhurbaşkanının deprem bölgesinde olmasından dolayı gelişmeleri Ankara'dan takip ettim. Dava arkadaşlarımız il il ilçe ilçe köy köy yardım çağrılarına koştu. Başkaları gibi şov peşinde değiliz. Milletimizin yaşadığı her acı bizim acımızdır. Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep, Kilis, Adana ve Malatya'da milletimle tek ses olacağım, sırayla ziyaret edeceğim” açıklamasını yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.