Ercan Kuyumculuktan Bayram mesajı

Ercan Kuyumculuktan Bayram mesajı

Ercan Kuyumculuk sahibi Ercan Demirkan Hakkari Objektif Haber aracılığı ile tüm İslam âleminin ve tüm kuyumcu sektörünün ve müşterilerinin Kurban Bayramını tebrik etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Tüm İslam Aleminin ve Hakkari halkının bayramını kutlayan Demirkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bayramlar; kırgınlıkların giderilmesine, dostlukların pekişmesine, milletimizi ayakta tutan değerlerin yaşatılmasına vesile olan, manevi iklimin gönülleri kuşattığı mübarek günlerdir. İhtiyacı olana yardım elinin samimiyetle uzatıldığı, dayanışma ruhunun güçlendiği, kalplerin sevgiyle dolduğu bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu güzel bayramın birlik, beraberlik ve yeni bir kaynaşma için vesile olmasını yürekten diliyorum. Bu birlik ruhunun ise yılın tüm günlerine yayılmasını temenni ediyorum. Hakkarili hemşehrilerimizin kuyumcu sektörünün, bütün mesai arkadaşlarımızın, müşterilerimizin Kurban Bayramı mübarek olsun. İyi bayramlar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.