Epcim, Muhtarlarla İftar Yemeğinde Buluştu

Epcim, Muhtarlarla İftar Yemeğinde Buluştu

Hakkari Belediye Başkan vekili Cüneyt Epcim mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ramazan ayı nedeniyle Hakkari Belediyesi tarafından eski Valilik binası önünde kurulan iftar çadırında Vatandaşlar, akşam ezanına yakın bir saatte, çadırlar önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yemeklerini alıp, çadırdaki yerlerini alan vatandaşlar, ezanın okunmasıyla birlikte, dualar eşliğinde iftarını yaptı. Mahalle muhtarları ile beraber iftara katılan Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, iftar çadırının ramazan ayı boyunca açık kalacağını, çadırda günlük ortalama 300 ile 400 arasında vatandaşın iftarlarını açabileceğini söyledi.

dsc_8059---kopya-(2).jpgdsc_8052.jpgdsc_8055---kopya.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.