English Time Dil Okulunda Yeni Sezon Fırsatları

English Time Dil Okulunda Yeni Sezon Fırsatları

1997 yılında kurulan English Time Dil Okulları’nın Hakkari Şubesi yeni sezonda farklı kampanyalarla yoluna emin adımlarla devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Küresel ortamdaki bilgiye ulaşmak isteyen birey ve şirketlerin gelişimine kaliteli İngilizce eğitimi vererek katkıda bulunmak amacıyla 1997 yılında kurulan English Time Dil Okulları’nın Hakkari Şubesi yeni sezonda farklı kampanyalarla yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Pehlivan Mahallesi Çölemerik Caddesi Rüya Plaza karşısı 3. katta kurulan English Time Dil Okulu Hakkâri Şubesi  yeni fırsatlarla öğrencileri bekliyor.

Okul yeni sınıflar açarak Eylül ayında son kontejandan yararlanması için ögrecilere çağrıda bulundu. Türkiye'nin en büyük ve ensayın il okulu olan English Time Dil Okulları indirim fırsatı ile YDT erken kayıtları başlattı.

Ayrıca  okul arkadaşınla gel indirimi hemen al kampanyası ile yeni öğrencilerini bekliyor.

ADRES: Pehlivan Mahallesi Çölemerik Caddesi Rüya Plaza karşısı 3. Kat/Hakkari Merkez 

İLETİŞİM :  0542 734 14 08  0438 212 08 86

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.