Duran Ailesinin mutlu günü!

Hakkari'nin saygın ailelerinden tanınmış iş insanı Tümkiad Başkanı Saadetin Duranın Oğlu Mazlum Duran, Beritan Duran'la dünya evine girdiler.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Nergiz Düğün Salonun'da  "Mazlum & Beritan " çifti için düğün töreni yapıldı. Sağdıçlığı Amcası Van Büyük Urartu Oteli Sahibi iş insanı Sabahattin Duran Yaptı.

Düğün törenine Kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri,  Hakkari ve değişik illerden iş adamları ve esnaf camiasından olmak üzere binlerce davetli katıldı.

Dünya evine giren oğlu Mazlum Duran için teşekkür mesajında bulunan tanınmış İş İnsanı Tümkiad Başkanı Saadetin Duran, mesajında şu ifadelere yer verdi;

''Oğlumun düğününe katılarak bizleri onurlandıran  tüm devlet büyüklerimize, Aşiret büyüklerimize, siyasi parti temsilcilerine, Belediye Başkanlarına, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına, iş insanlarına, Pazarcı esnaflarımıza, üreticilerimize, basın mensuplarına ve bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak yanımızda olan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz. 

Ayrıca, gerek yurt içinden gerekse yurt dışından telefonla arayarak tebriklerini ileten, çelenk gönderen dost, akraba ve hemşerilerime Teşekkür Ederim.

unnamed-1.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.