Dr. Yaşar AK Parti'ye adaylık başvurusu yaptı

Dr. Yaşar AK Parti'ye adaylık başvurusu yaptı

Hakkari Üniversitesi Çölemerik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Hikmet Yaşar, 28. Dönem Hakkari Milletvekilliği için AK Parti'ye başvuru yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

14 Mayısta yapılacak milletvekili seçimleri süreç işlerken, Hakkari Üniversitesi Çölemerik Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Hikmet Yaşar da AK Parti il Başkanlığına aday adaylığı başvurusu yaptı. 

Milletvekili aday adaylığı için Çölemerik Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevinden istifa eden Yaşar, Hakkari için istihdam yaratacak projelere önem vereceğini vurguladı.

Hakkari için çalışmanın kendisi için bir gurur olduğunu belirten Yaşar, kente katma değer katacak herkesin şehirde kalması için çalışacağını vurguladı. 

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen Yaşar, "Biz de Hakkari halkına hizmet etmek için milletvekili olmaya niyetlendik. Halkımızın yoğun teveccühü bizi bu konuda cesaretlendirdi. Bugün itibari ile de resmen başvurumuzu yaptık. Hakkımızda hayırlı olanın olmasını diliyoruz. Herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Hakkari AK Parti il Başkanlığına giden Yaşar ve akrabaları, AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ramazan Tertemiz’e aday adaylığı başvuru formunu doldurup teslim etti.

H-İKMET YAŞAR KİMDİR?

1973 yılında Hakkâri'de dünyaya gelen yaşar, ilk orta ve lise öğrenimini Van ilinde bitirdi. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nden 1998 yılında mezun olan yaşar, Ahmet Yesevi Üniversitesinde Yüksek lisans yaptı.

2016-2020 Yılları arasında Yakın Doğu Üniversitesi Sosyal bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi Dalında Doktora yaptı. Zaman ve Stres Yönetimi Üzerine Tez sundu. Kültür Üzerinde çalıştı, Dünyanın saygın yayın evlerinde makale yayınladı.

1999 yılına Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Hakkâri Meslek Yüksekokulunda Öğretim Görevlisi olarak işe başladı. Hakkâri Üniversitesinin kurucu kadrosunda yer aldı. Çölemerik meslek Yüksekokuluna Müdür olarak atandı. Üç dönem Yüksekokul Müdürlüğü görevini üstlendi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
14 Yorum