Doğu kolejinden sınav duyurusu

Doğu kolejinden sınav duyurusu

Hakkari'de 2017 yılından beri faaliyet gösteren Özel Doğu Koleji başarılı öğrencinizi ödüllendiriyor. Okula kabul ve bursluluk sınavı başlıyor.

Hakkari Özel Doğu Koleji her yıl olduğu gibi 2024 yılında da Bursluluk ve Okula Kabul Sınavı ile indirimli kayıt fırsatı sunuyor.

Bursluluk ve Okula Kabul Sınavına katılan her öğrenci başarı sıralamasına göre yüzde 100’e varan oranlarda eğitim bursu kazanma şansı yakalıyor.

Bursluluk ve Okula Kabul Sınavı sınıf seviyeleri: 2, 3 4,5,6,7. Sınıf kapasiteleri içindir.

Doğu Koleji’nin uygulayacağı Bursluluk ve Okula Kabul Sınavı 10 Mart Pazar günü yapılacak.

Hakkari'nin eğitim markası Doğu Koleji’nin ayrıcalıkları ile tanışmak, geleceğinize yön vermek için Bursluluk ve Okula Kabul Sınavına hemen başvurun.

Her yıl 10 binlerce öğrencinin katıldığı ücretsiz Bursluluk ve Okula Kabul Sınavı ile hem kendinizi deneyin hem de hayallerinizdeki eğitim ortamına indirimli kayıt fırsatı yakalayın.

Sınav yeri: Cumhuriyet İlk/Ortaokulu 

Sınav Başvuru Adres: Cumhuriyet Caddesi Evren Bilgisayar Yanı Doğu Koleji Kayıt Ofisi 

İletişim: 0542 228 15 89 - 0544 217 2822  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.