Diyarbekirspor'da Teknik Direktör'ü taraftarlar belirleyecek

Diyarbekirspor'da Teknik Direktör'ü taraftarlar belirleyecek

Diyarbekirspor, Kahramanmaraş mağlubiyeti sonrası boşalan teknik direktör koltuğuna kimin getirileceği konusundaki belirsizliği, taraftarların insiyatifine bıraktı.

Diyarbekirspor yönetim kurulunu, Değerli Diyarbekirspor taraftarlarından bir isteğimiz var mottosuyla yaptığı ifadede şu açıklamalara yer verildi: "Geride bıraktığımız pazar günü oynadığımız Kahramanmaraşspor maçı sonrası almış olduğumuz mağlubiyet sebebiyle takımımızda teknik direktörlük görevini devam ettiren Aytekin Yıldırım ve ekibi takımımızdan ayrılmış, artık yalnızca takımımız menfaatine ve değerli Diyarbekirspor taraftarları adına kararların alınması yönetimimizce ve taraftar gruplarımızca kesinleştirilmiştir."

TEKNİK DİREKTÖR'Ü TARAFTARLAR BELİRLEYECEK

Yapılan açıklamanın devamında, "Ne kadar zorlukla karşılaşırsak karşılaşalım bizi bugün biz yapan taraftarlarımızı asla unutmamış ve her yorumuna her zaman önem vermiş, taraftarlarımızın desteğiyle daha nice şampiyonluklar yaşamayı ümit eden bir takım olarak, "Takımımızda teknik direktör görevini devam ettirmesini istediğiniz" hocayı bizlere yorum olarak belirtmenizi ve takımımızı daha iyi yerlere beraber getirmek istiyoruz. Aytekin Yıldırım ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, futbol hayatında kendilerine başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.