DEVA Partili Piruzbeyoğlu'nun bayram mesajı

DEVA Partili Piruzbeyoğlu'nun bayram mesajı

DEVA Partisi Hakkari İl Başkanı İbrahim Piruzbeyoğlu Ramazan Bayramı nedeniyle bir meaj yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

DEVA Partisi İl Başkanı Piruzbeyoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Çok kıymetli hemşehrilerim Bayramlar insani duyguları pekiştiren, hüzünleri azaltan, adaleti, barışı, kardeşliği, hoşgörüyü, sevgi ve saygıyı zirvelere taşıyan özel günlerdir. Ancak ne yazık ki bu bayrama;  bir taraftan pandemi,  diğer taraftan Kudüs'te, Doğu Türkistan’da ve diğer mazlum coğrafyalarda zulüm gören insanlık aleminin acıları ile girmiş bulunuyoruz.

Yaşadığımız dünyanın her şeyden çok sevgi, barış ve dayanışmaya ihtiyacı var. Şu an hakim olan yoksulluk, terör ve şiddet tüm insanlığı şöyle ya da böyle  etkiliyor. Ancak insanlıktan beklentimiz, yaşanılan bu hususların vicdanlarımız etkilemesidir. 

Toplumları yakınlaştıracak, medeniyetleri kaynaştıracak, ön yargıları kıracak, mesafeleri giderecek, zulmü ve haksızlığı engelleyecek, paylaşmayı hakim kılacak bir akıma insanlığın bugün her zamankinden daha çok ihtiyacı var.

Olumsuz bir tablo ile kavuştuğumuz Ramazan Bayramının;
Hakkari'miz, Türkiye'miz ve  dünyada bütün bu beklentilerimize vesile olmasını niyaz eder, bütün hemşehrilerimin ailece bayramlarını kutlarım."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.