Derecik'te bir asker şehit oldu

Derecik'te bir asker şehit oldu

Hakkâri'de, kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonda Barazgir Çayı'na düşen, askerin şehit olduğu belirtildi.

Hakkari’nin Derecik ilçesinde kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyon sırasında Barazgir Çayı'na düşen Piyade Teğmen Halis Keskin kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

 

Hakkari Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "İlimizde kaçakçılık olayına müdahale eden unsurda görevli iken Derecik bölgesinde Barazgir Çayı'na düşerek Şehit olan P. Tğm. Halis Keskin'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz" denildi. 

Keskin'in cenazesi düzenlenecek törenin ardından Bursa’ya gönderilecek. 

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit Keskin için Twitter hesabından taziye mesajı yayımladı. Akar, yayımladığı mesajında "Kahraman silah arkadaşımız, 2 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" dedi. 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler de Twitter hesabından yayımladığı başsağlığı mesajında "Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum