Derbi zaferi Galatasaray'ın oldu

Derbi zaferi Galatasaray'ın oldu

Derbi zaferi Galatasaray'ın oldu. Galatasaray deplasmanda Fenerbahçe'yi tek golle geçti.

İlk yarısı golsüz tamamlanan maçta eşitlik 54'üncü dakikada bozuldu. Fenerbahçe ceza sahasına sokulan Emre Kılınç'ın pasını ceza sahası çizgisindeki Mostafa Mohamed'e verdi. Rakibini çalımlayıp sağ ayağıyla şutunu çeken Mostafa Mohamed ağları havalandırdı.

Fenerbahçe'nin 75'inci dakikada kullandığı serbest vuruşta Ozan Tufan'la kafa vuruşyla skora denge getirdi. Ancak VAR incelemesinin ardından hakem Cüneyt Çakır golü iptal etti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray sahadan galip ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray puanını 48'e yükseltti ve haftaya lider olarak giren Fenerbahçe'yle puanını eşitledi. Galatasaray averaj farkıyla liderliğe yükseldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.