Depremde hayatını kaybeden Eşref Kaya ve oğlu Hazar toprağa verildi

Depremde hayatını kaybeden Eşref Kaya ve oğlu Hazar toprağa verildi

Maraş merkezli meydana gelen depremde Hatay’ın Antakya ilçesinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Eşref Kaya ve oğlu Uğur Hazar Kaya Esnedere’de toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, Yüksekova’dan Hatay’a oğlu Uğur Hazar Kaya ile birlikte araba almaya giden Yüksekovalı Eşref Kaya, geceyi geçirmek için oğluyla birlikte Antakya ilçesinde bir otele yerleşti. Maraş merkezli meydana gelen deprem nedeniyle kaldıkları otelin yıkılması üzerine baba oğul enkaz altında kaldı.

Olayı duydukları andan itibaren Hatay’a giden yakınları günlerdir Eşref Kaya ve Uğur Hazar Kaya’yı enkazdan sağ bir şekilde kurtarmaya çalıştı. Otelin enkazından önce baba Eşref Kaya’nın ardından da oğlu Uğur Hazar Kaya’nın cansız bedenleri çıktı.

Baba oğulun cenazeleri akşam saatlerinde Yüksekova’ya bağlı Esendere beldesine getirilerek burada toprağa verildiler. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.