DEM Parti'nin Hakkâri'deki miting yeri değişti!

DEM Parti'nin Hakkâri'deki miting yeri değişti!

DEM Parti'nin Hakkari belediyesine kayyum atanmasına karşı düzenlemeyi planladığı mitingin şehir girişindeki otogarda yapılacağı bildirildi

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti)  3 Haziran'da Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış'ın görevden el çektirilmesi ve yerine kayyum atanması kararını protesto etmek için 13 Haziran Perşembe (Yarın) günü bir miting düzenleyecek. 

DEM Parti ile bileşenleri, milletvekilleri, sivil toplum örgütü temsilcilerin ve vatandaşların katılacağı mitingin hazırlıkları devam ediyor.

Miting öncesinde bir grup DEM Parti Milletvekili ve parti yöneticisi, Şemdinli ve Yüksekova ilçesinde yürüyüş düzenleyip, basın açıklamaları yaparken, aralarında Hakkari Milletvekili Vezir Parlak ve il yöneticilerinin bulunduğu başka bir gurup da Hakkari kent merkezinde mahallelerde vatandaşları mitinge davet etti.

DEM Parti'nin basın biriminden yapılan açıklamada daha önce Ulu Cami olarak duyurulan miting alanının Tekser'deki Otogar alanı olduğu kaydedildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.