DEM Parti'nin esnaf ziyareti üçüncü gününde

DEM Parti'nin esnaf ziyareti üçüncü gününde

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Hakkari Belediye Eşbaşkan adaylarının parti yönetimi ile birlikte başlattığı esnaf ziyareti bugün de devam etti.

Hakkari Objektif Haber

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Hakkari'de seçim çalışmaları kapsamında üç gün önce başlattığı esnaf ziyaretlerini bugün de çevre yolunda devam ettirdi. 

Parti'nin İl Eşbaşkanları Kadir Şahin ve Hümeyra Armut ile parti yöneticilerinin eşlik ettiği Belediye eşbaşkan adayları Viyan Tekçe ve Mehmet Sıddık Akış, çevre yolu esnafı ve vatandaşlara Kürtçe - Türkçe yazılı el broşürlerini dağıttı. 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği DEM Partili adaylar yeni dönemde yapacakları çalışmalar ve hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgilendirmede bulundular. 

HDP eski Dönem Hakkari İl Eşbaşkanı Lokman Özdemir ve partililerin eşlik ettiği DEM Parti Hakkari il yönetimi ve belediye başkan adayları Akış ile Tekçe gündüzleri esnaf ve STK ziyaretlerinin yanı sıra akşamları da mahallelerde ev ziyaretleri gerçekleştiriyor. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.