DEM Parti İmralı Heyeti Ak Parti ile görüştü

DEM Parti İmralı Heyeti Ak Parti ile görüştü

DEM Parti İmralı Heyeti, Ak Parti ile bir araya geldi. Görüşmede, çerçeve yasa olarak da bilinen kök yasaya ilişkin taslağın tartışıldığı belirtildi.

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İmralı Heyeti, Meclis'te Ak Parti ile bir araya geldi. AKP grubunda yapılan görüşmede "çerçeve yasa" olarak da bilinen kök yasaya ilişkin taslağın tartışıldığı bilgisine ulaşıldı. Edinilen bilgilere göre, Ak partili kurmaylar ile İmralı Heyeti arasında taslak tartışıldı, tartışmalar sonucunda da taslak hazırlanacak. 

İmralı Heyeti'nin taslak ve çerçeve yasaya ilişkin görüşmelerinin devam edeceği belirtildi. 

1766329334893-son-haber-muhabir-psd.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.