Dem Parti Çukurca'da seçim ofisini açtı

Dem Parti Çukurca'da seçim ofisini açtı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi partisi (DEM) Çukurca ilçesinde burosunun açılışını gerçekleştirdi.

 

DEM Parti Hakkari'nin Çukurca (Çel) ilçesinde seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Düzenlenen açılış etkinliğine, DEM Parti Hakkari milletvekilleri Öznur Bartın, Onur Düşünmez, DEM Parti ve DBP Hakkari il, ilçe örgütleri, belediye eşbaşkanları ve yüzlerce kişi katıldı.

İlçenin Narlı (Biyardir) köyünde yüzlerce kişi adaylarını halaylar ve coşkuyla saatler öncesinden bekleyişe koyuldu. Burada karşılanan Çukurca Belediye Eşbaşkan adayları Hividar Ertunç ve Arafat Çetinkaya onlarca araçlık konvoyla ilçe merkezine doğru yola çıktı.

Konvoy içerisinde bulunan yüzlerce kişi ilçe belediyesi Eşbaşkanları ve partili heyetle seçim bürosunun bulunduğu noktaya kadar,  “Direne direne kazanacağız” sloganlarıyla yürüdü. 

Burada konuşan DEM Parti Hakkari milletvekili Onur Düşünmez,  “31 Mart’ta kimseye baş eğmediğimiz göstereceğiz. Halk gelip, belediyelerini de alarak iradelerini temsil edecek. Çelê halkı bu duruşuyla gerekli cevabı vermiştir ve zafer bizimdir” diye konuştu.

 

8eebc3f9-142b-402f-8efa-b866d60320ec.jpg

85fc4a88-439e-4894-aa41-a0f01ef7ff2b.jpg

b9cd7fff-7a98-4592-821c-36542d5cfd02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.