Çukurca'da minik öğrencilerin ücretsiz yemek hazırlığı tamamlandı

Çukurca'da minik öğrencilerin ücretsiz yemek hazırlığı tamamlandı

Hakkari İl Millî Eğitim Müdürlüğü, 6 Şubat’ta 2. yarıyılın başlayacak olması ile birlikte, Çukurcadaki minik öğrencilerin ücretsiz yemek hizmeti verilmesi için hazırlıklarını tamamladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye genelinde İkinci dönemin başlayacağı 6 Şubat'tan itibaren tüm okullarda, okul öncesi eğitimdeki çocuklara öğle yemeği ücretsiz yemek verilecek.  Ücretsiz yemek uygulaması kapsamında 2022-2023 eğitim öğretim yılının ikinci döneminden itibaren anaokulu ve ana sınıflarındaki tüm öğrencilere de ücretsiz yemek hizmeti sağlanacak. Bu sayede 81 ilde ücretsiz yemek hizmetinden yararlanan öğrenci sayısı 1,8 milyondan 5 milyona yükselecek. 

Bakanlığımızın bu projesini çok yerinde bulunduklarını ifade eden Çukurca ilçe milli eğitim müdürü Ceyhan Doğan, ‘’Bakanlığımızca ücretsiz yemek uygulamasının kapsamı genişletilerek anaokulu ve ana sınıfındaki tüm öğrencilerimiz de bu kapsama dahil edildi. İlçemizde de tüm hazırlıklar yapılıp, İkinci dönemin başlayacağı 6 Şubat'tan itibaren okul öncesi eğitim gören öğrencilerimize de ücretsiz yemek imkânı sağlayacağız.’’ Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum