Çukurca'da kadınlar depremzedeler için battaniye üretiyor

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde gönüllü kadınlar, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenenler için battaniye üretiyor.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde de gönüllü kadınlar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde battaniye üretiyor.

Çukurca Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zeynep Tuncil 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Gönüllü usta öğreticilerin depremzedelere destek olmaya çalıştığını aktaran Tuncil, "Yüreğimiz, dualarımız depremzedelerle birlikte. Çukurca'nın tüm halkı depremzedelerin yanında. Allah bir daha böyle bir depremi bizlere yaşatmasın. Kadınlarımız gönüllü olarak battaniye üretiyor." ifadesini kullandı.

Usta öğretici Zeynep Güneş ise "Depremzedeler için elimizden geleni yapıyoruz. Onların yanındayız ve acılarını paylaşıyoruz." dedi.

1-001.jpg

2-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.