Çukurca'da Ak Parti'nin referandum çalışmaları devam ediyor

Çukurca'da Ak Parti'nin referandum çalışmaları devam ediyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari il teşkilatın referandum çalışmaları devam ediyor.

AK Parti Hakkari eski Milletvekili Abdulmuttalip Özbek,ve beraberindekiler 16 Nisan’da yapılacak olan referandum çalışmaları kapsamında Çukurca ilçesini ziyaret etti.

İlçe merkezinde vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek referandum çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Ak Parti ilçe teşkilatını da ziyaret eden Özbek daha sonra köy ve mezralara doğru hareket etti.

Özbek,”Referandum, Türkiye için hayati önem taşıyor. Bu referandum ile Türkiye güçlenecektir, Hakkari’de ilçe, köy ve mezralarda referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geldik ve sıcak bir şekilde karşılandık. Bizleri sıcak bir şekilde karşılayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

ozbek-1-002.jpgak-parti.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.