Colemêrg Collectivin kurucusu Emre Aydın kaza yaptı

Colemêrg Collectivin kurucusu Emre Aydın kaza yaptı

Hakkarili sanatçı ve Colemêrg Collectivin kurucusu Emre Aydın beraberindeki 2 kişiyle Karasu mevkiinde trafik kazası geçirdi. Aracın hurdaya döndüğü kazada Aydın ağır yaralandı.

Kaza Hakkâri - Van karayolunun 130. Kilometresinde bulunan Karasu mevkiinde meydana geldi. 

İddiaya göre Emre Aydın yönetimindeki otomobil Karasu mevkiinde önüne aniden çıkan bir kamyondan kurtulmaya çalışırken  karayolları tarafından yola dökülen mıcırın etkisiyle kayarak şarampole yuvarlandı. 

7 takla atan ve hurdaya dönen araçta bulunan Colemêrg Collectivin kurucusu Emre Aydın kardeşi ve arkadaşı ambulansla Başkale Devlet Hastanesine kaldırıldı.  Burada ilk müdahalesi yapılan yaralılardan Sanatçı Emre'nin kaburgalarında meydana gelen kırıklarda iç kanama geçirdiği şüphesiyle Van' sevk edildi.

Sürücüler karayollarının döktüğü mıcırın kazalara davetiye çıkardığını ifade ederken, Aydın ailesinin de karayollarına dava açacağı öğrenildi. 

img-20221203-wa0012.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.