Çocuk Pijama

Çocuk Pijama

Çocuk pijama, takımları kışlık modellerde daha kalın olup vücut ısısını düzenleme özelliğine sahiptir, mevsimlik pijamalar ise ince kumaşlardan üretilir. Kışlık modelde polar kumaş göze çarpıyor ancak renkli tasarımı bebeğin uykuya dalmasını kolaylaştırıy

Çocuk pijama, takımları kışlık modellerde daha kalın olup vücut ısısını düzenleme özelliğine sahiptir, mevsimlik pijamalar ise ince kumaşlardan üretilir. Kışlık modelde polar kumaş göze çarpıyor ancak renkli tasarımı bebeğin uykuya dalmasını kolaylaştırıyor. Renkli tasarım, bebeğin mutlu bir şekilde uyumasına yardımcı olur ve sevimliliğini daha da vurgular. Yazlık Çocuk pijama modelinde teri emen ve cildin nefes almasını sağlayan kumaşlara öncelik verilir. Kısa kollu ve şort tasarımları öne çıksa da genel olarak %100 pamuklu kumaşlar tercih ediliyor. Çocuk pijama tercihinin buna göre yapılması gerekir. Çocuk pijamaları baskılarından ve üzerindeki kabartmalardan dolayı çocuk cildine zarar verebilir. Bu sebeple üzerinde sert baskıları olan pijama tercih edilmemelidir.

Çocuk Pijama Takımları

Bebeklerin ve çocukların sağlıklı gelişimi için sağlıklı bir uyku evresi önerilir. Organik olarak yetiştirilmiş pamuktan üretilen bu takımların düğme ve çıtçıtlarında kullanılan malzemeler, bebeğinizin sağlığına zarar vermeyen sertifikalı organik malzemeler arasında tercih edilmektedir. Çocuk pijama tercihinin buna göre yapılması gerekir. Çocuk pijamalarını https://www.breeze.com.tr/Kiz-Cocuk/Pijama-Takimlari sitesinden satın alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.