Çin'den Erdoğan'a tebrik

Çin'den Erdoğan'a tebrik

Çin'den Erdoğan'a tebrik mesajı: Stratejik işbirliği ilişkilerimizi yeni zirvelere taşımak için Türkiye ile birlikte çalışmaya istekliyiz

Çin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçilmesinden dolayı tebrik etti.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mao Ning, "Çin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yeniden seçilmesinden dolayı tebriklerini iletiyor" dedi.

AFP haber ajansının aktardığına göre Mao, "Türkiye'nin ulusal koşullarına uygun bir kalkınma yolu izlemesini destekliyor ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde Türkiye'nin kalkınmasında yeni başarılar elde etmeye devam etmesini umuyoruz" diye ekledi.

Pekin'in "Türkiye ile ilişkilerine büyük önem verdiğini" belirten Mao şöyle devam etti:

"Son yıllarda, iki devlet başkanının rehberliğinde, iki ülke çeşitli alanlarda verimli bir işbirliği gerçekleştirerek halklarımıza fayda sağlamıştır. Çin, stratejik işbirliği ilişkilerimizi yeni zirvelere taşımak için Türkiye ile birlikte çalışmaya isteklidir."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.