Çiftçi, Muhtar adaylığını duyurdu

Çiftçi, Muhtar adaylığını duyurdu

Hakkari'nin tanınmış esnaflarından Fevzi Çiftçi, Merzan mahallesi için Muhtar adaylığını duyurdu.

Mahalli seçimler için gün sayılırken, Hakkari'de tanınan esnaf Fevzi Çiftçi, Merzan  Mahallesi Muhtar adaylığını duyurdu.

Mahalle sakinlerine aday duyurusunda bulunan Muhtar adayı Fevzi Çiftçi, Bu görevin bana nasip olması halinde hizmet için telefonun 7/24 açık olacağını söyledi.

Çiftçi, "25 yıldır yaşadığım Mahallemin her bir sokağında hizmet etme vaktimin geldiğini düşündüğüm ve eksik olduğunu düşündüğüm hizmetleri tamamlamak için muhtar adayı olmaya karar verdim. Her konuda mahalle sakinleriyle istişare edeceğim, nasip olur ve seçilirse göreve gelir gelmez vatandaşların rahatça ulaşabileceği mahallenin uygun bir noktasına istişare ile karar vererek muhtarlık irtibat bürosu yapacağım. Geleceğimizin teminatı çocuklar ve genç kardeşlerimiz için etkinlikler düzenleyerek her zaman iç içe olup, yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz." dedi.

 

1-001.jpg

2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.