CHP'li Duran'dan depremzedelere tablet desteği

CHP'li Duran'dan depremzedelere tablet desteği

Cumhuriyet Halk Partisi kadın Kolları Başkanlığı 8 Mart etkinlikleri kapsamında ziyaret ettiği depremzede öğrencilere tablet desteğinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

CHP Kadın kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Hakkari Hakkari Kadın Kolları Başkanı Suzan Duran, yönetim kurulu üyeleri ile beraber Afife Kız Yurdu'na yerleşen üniversiteli kız öğrencileri 8 Mart Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında ziyaret etti.

Ziyarette büyük afet nedeniyle Hakkari'ye yerleşen kadın öğrencilerin 8 Mart gününü kutlayan Duran ve beraberindeki parti yöneticileri ayrıca yurtta onliene eğitimden faydalanamayan öğrencilere tablet desteğinde bulundu. 

6 Şubat'ta Kahraman Maraş Merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketinin üzerinden bir aydan fazla bir sürenin geçtiğini belirten Duran, afetin en büyük mağdurlarının kadın ve çocuklar olduğunu belirtti.

CHP'li kadınlar olarak depremzede kadınların acılarını bir nebze olsun unutturmak ve 8 Mart Kadınlar Günün kutlamak için onlara ziyarette bulunduklarını kaydeden Duran, "Eğitimden yoksun olan depremzede annelerimizin çocuklarının eğitimlerinin aksamaması için bundan sonra da elimizden gelen desteği sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.  

2-003.jpg

4-001.jpg

3-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.