CHP heyetinden HGC'ye ziyaret!

CHP heyetinden HGC'ye ziyaret!

CHP Doğu Masası Danışma Kurulu üyesi Mehmet Yula beraberindeki partililer ile birlikte hakkari Gazeteciler Cemiyet Başkanlığını ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

CHP Doğu Masası Danışma Kurulu üyesi Mehmet Yula, CHP Van İl Başkan Yardımcısı Cemal Şen ve CHP Hakkari Merkez İlçe Başkanı Hurşit Taş, Hakkari Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek etti. 

HGC Başkanı Hakan Taş tarafından karşılanan CHP Doğu Masası Danışma Kurulu Üyesi Mehmet Yula, seçim hazırlıkları kapsamında kentte bulunduklarını belirterek, "Biz 81 ilde sürekli halk ile iç içeyiz. Halkımızı rahata kavuşturmak, ülkemizi sıkıntılardan arındırmak için iktidara geliyoruz. Herkes oyuna ve sandığa sahip çıkmalıdır. Doğu- Batı ayrımı yok, ülkemiz bölünmez bir bütündür. Biz her tarafta varız ve halkımızın ayağına gitmeye devam edeceğiz" dedi.

Hakkari halkına da göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

CHP Van İl Başkanı Cemal Şen ve CHP Hakkari Merkez İlçe Başkanı Hurşit Taş da, partiye katılımların arttığını, özellikle Doğu ve Güneydoğu da büyük başarı sergileyeceklerini öne sürdüler.

CHP heyetini ağırlayan Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Taş, “Biz medya olarak tüm partilere eşit durmaktayız. Yaklaşan seçim heyecanı ile birlikte tüm aday adayları ve adaylara eşit yer vereceğiz. Kuracağımız Web TV ile canlı yayınlar yaparak aday ve partilerin tanıtımlarını yapacağız. Bize nezaket ziyaretinde bulunan CHP heyetine de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.