CHP Hakkari İl Başkanı Görevden alındı

CHP Hakkari İl Başkanı Görevden alındı

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Müslim Sarı, parti yönetimi tarafından alınan yeni teşkilat kararlarını kamuoyuyla paylaştı.

Açıklamaya göre, 26 il başkanı görevden alınırken, 7 il başkanı hakkında ise ihraç istemiyle disiplin süreci başlatıldı.

Görevden alınan il başkanlıkları arasında Hakkari ilk sırada yer aldı. Hakkâri'nin yanı sıra Ağrı, Aksaray, Amasya, Batman, Bilecik, Bolu, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Eskişehir, Iğdır, Kars, Kırıkkale, Manisa, Mardin, Muğla, Muş, Niğde, Nevşehir, Osmaniye, Samsun, Sivas ve Tunceli il başkanlıklarının da görevden alındığı bildirildi.

CHP Sözcüsü Müslim Sarı, parti yönetiminde köklü değişikliklere gidildiğini belirterek, görevden alma kararlarının parti disiplinine ve kurumsal yapıya zarar verdiği değerlendirilen tutumlar nedeniyle alındığını ifade etti.

Öte yandan Denizli, Muğla, Eskişehir, Sinop, Düzce, Kars ve Tunceli il başkanları hakkında tedbirli ve kesin ihraç talebiyle disiplin sürecinin başlatıldığı açıklandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.