CHP Hakkari Heyetinden Ak Parti'ye ziyaret

CHP Hakkari Heyetinden Ak Parti'ye ziyaret

CHP Hakkari İl Başkanı Naif Yaşar ve beraberindeki parti teşkilatı AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Başkanlığı tarafından, AK Parti  Hakkari Başkanlığı’na  iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya sosyal medya hesabında şunları paylaştı.

'Hanım Kardeşlerimiz, Yüksekova İlçemizden kıymetli misafirlerimiz, Kıymetli Vatandaşlarımızı İl Başkanlığımızda ağırladık. Ardından; Yürütme Kurulu, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte Haftalık Olağan Toplantımızda bir araya geldik. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerine yer verdi.

CHP Ziyaretinde Hakkari İl Başkanı Naif Yaşar  CHP Merkez İlçe Başkanı Hurşit Taş ve partililer yer aldı

gltwej1wyaatenj.jpggltwej8weaaa127.jpggltwej1wyaatenj.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.