Chamada Prestige Hotel & Spa

Chamada Prestige Hotel & Spa

Chamada Prestige Hotel & Spa

 

Chamada Prestige Hotel & Spa, Kıbrıs'ın kalbinde yer alan seçkin bir cennettir. Bu lüks otel ve spa, konaklamanızı unutulmaz kılmak için konfor, zarafet ve huzurun mükemmel bir karışımını sunar. Otel, hem iş hem de eğlence amaçlı seyahat edenlere hitap eden son teknoloji tesislere sahiptir.

Şehir hayatının koşuşturmasından uzakta rahat bir inziva yeri arıyorsanız, Chamada Prestige Hotel & Spa listenizin başında olmalıdır. Odalar, Akdeniz'e bakan muhteşem manzaralarla güzelce dekore edilmiştir. Superior odalardan kral dairelerine kadar her biri konforunuz düşünülerek tasarlanmış farklı oda tiplerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Lüks konaklama birimlerine ek olarak, Chamada Prestige Hotel & Spa, profesyonel şefler tarafından hazırlanan ağız sulandıran lezzetler sunan birinci sınıf restoranlara sahiptir.

Chamada Prestige Hotel & Spa, Kıbrıs'ın kalbinde yer alan lüks bir tesistir. Otel, Akdeniz'in muhteşem manzarasına sahiptir ve gür yeşilliklerle çevrilidir, bu da onu hem çiftler, aileler hem de yalnız gezginler için mükemmel bir yer haline getirir. Açık yüzme havuzu, spa tesisleri ve çok sayıda yemek seçeneği de dahil olmak üzere sunulan çok çeşitli olanaklarla konukların unutulmaz bir konaklama geçirmeleri garanti edilir.

Chamada Prestige Hotel & Spa'nın odaları modern mobilyalarla zevkli bir şekilde dekore edilmiştir ve dinlendirici bir konaklama için gerekli tüm konforları sunmaktadır. Deluxe odalardan geniş süitlere kadar her konaklama seçeneği klima, düz ekran TV ve denize veya bahçeye bakan özel balkon veya teraslarla donatılmıştır. Konuklar ayrıca kaldıkları süre boyunca ücretsiz Wi-Fi erişiminden yararlanabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.