Chakar: Salon verilmiyor

Chakar: Salon verilmiyor

Soprano Pervin Chakar, sosyal medyada yaptığı paylaşımda konser verecek salon bulamadıklarını söyledi.

Dünyaca ünlü soprano Pervin Chakar, yaptığı paylaşımda konser vermek için salon bulamadıklarını söyledi. Chakar, bunun nedeninin repertuarlarında Kürtçe eserler de bulunması olduğunu belirtti. 

Twitter hesabından paylaşım yapan Chakar şunları yazdı: "Hangi konser salonlarında konser verebiliriz? Köşe bucak konser salonu arıyoruz. Repertuarımızda Kürtçe eserler var mı diye repertuarımızı istiyorsunuz ve ardından salon vermiyorsunuz. Nerede adalet, nerede vicdan, nerede saygı, nerede eşitlik? Oysa sadece sanat yapmak amacımız."

Kürt Sanatçı Aynur Doğan'ın da 20 Mayıs tarihinde Kocaeli’nin Derince ilçesinde bulunan Derince Açık Hava Sahnesi’nde vereceği konserin, ilçenin AK Parti'li belediyesi tarafından bugün iptal edildiği duyurulmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.