Cep Telefon Aksesuar’ın Tek Adresi Teknoensa'da %50 indirim

Cep Telefon Aksesuar’ın Tek Adresi Teknoensa'da %50 indirim

Modern hayatın en büyük ihtiyaçlarından birisi olan cep telefonlarıdır. Hakkari'de Cep Telefonu Yedek Parça ve Aksesuar’ın Tek Adresi TEKNOENSA bahar ayına özel %50'ye varan indirim kampanyası başlattı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Telefon piyasası her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu yükselme özellikle telefon ve aksesuar konusunda ilginin daha fazla artmasına neden oldu. Her geçen gün yeni ve farklı cihazların piyasaya sürüldüğü cep telefonu sektöründe yedek parça ve aksesuarlar da her yenilikleri beraberinde getiriyor. 

Hakkari'de faaliyet gösteren TEKNOENSA mağazası yedek parça ve telefon aksesuarlarında teknolojinin hızına ayak uydurarak hizmet veriyor. Bahar ayına özel %50'ye varan indirim kampanyası başlattı.

Telefon tamirinin yanısıra, Bilgisayar ve telefon aksesurarını bulabileceğiniz TEKNOENSA'da telefonlarınızın üst cam değişimi, koruyucu cam çeşitleri, telefon kılıf çeşitleri, tüm telefonlarin şarj aletleri, telefonların bataryaları, telefonlarin ekranlari, kulaklık çeşitleri, hafiza karti flaş disk,  2 yıl garantili ses topları ve power bank çeşitlerini bulmak mümkün.

ADRES: Gazi Mahallesi Çölemerik Caddesi Belediye Dükkânları No:2  

İLETİŞİM: 0534 292 0500  

54.jpg

52.jpg

53.jpg

50.jpg

 

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

maxresdefault.jpg

 

 

 

img-1064.jpg

 

img-1065.jpg

img-1066.jpg

img-1067.jpg

img-1068.jpg

img-1069.jpg

img-1070.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.