Çelikok ailesinden teşekkür mesajı

Çelikok ailesinden teşekkür mesajı

Hakkari'de 16 Mart'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Belkısa Çelikok'un ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

16 Mart tarihinde Hakkari Van Kara yolu Yeniköprü Mevkii Musahan Köyü yakınlarında meydana gelen feci trafik kazasında 40 yaşındaki Belkısa Çelikok hayatını kaybetmişti. 

Çelikok ailesi elim kazada hayatını kaybeden Belkısa Çelikok'un vefatı nedeniyle acılarını paylaşanlara yayınladığı mesaj ile teşekkür etti.

Aile adına yayınlanan teşekkür mesajında, "Ailemizin fertlerinden Belkısa Çelikok'un vefatı nedeniyle cenaze ve taziye süresince bizleri yalnız bırakmayan başta Hakkari halkı olmak üzere yurtdışı ve il dışından gerek telefonla arayarak, gerek sosyal medya  üzerinden bizlere ulaşarak acımızı paylaşan tüm dost ve akrabalarımıza şükranlarımızı sunuyoruz" denildi.

                                                          ÇELİKOK AİLESİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum