Çapik, Muhtar Adaylığını açıkladı

Çapik, Muhtar Adaylığını açıkladı

Hakkari'nin tanınmış simalarından Cihan Çapik, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Halife derviş Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Halife derviş için Muhtar Adaylığını açıklayan Cihan Çapik, “Takdir sizden, hizmet bizden” sloganı ile seçim çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Hoş görülü, mütevazı ve beyefendi kişiliğiyle Hakkari'de vatandaşların sevgisini kazanarak takdirin toplayan Çapik "Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim.” dedi.

CİHAN ÇAPİK KİMDİR?

1975 yılında Hakkari’de doğdum. 48 yıla yakın bir süredir siz değerli mahalle sakinlerimiz ile birlikte güzide Halife Derviş mahallemizde ikamet etmekteyim. Evli ve iki çocuk babası saygıN bir esnaf olarak mahallemizde hizmet vermekteyim. Aile ve mahalle değerlerine önem veren bir kişiliğe sahibim.

Vaatlerim:

Mahallemizde ki ilk hedefim mülki idare, belediye ve mahallemiz sakinleri arasında sağlam bir köprü olup mahallemizde bulunan ailelerimizin maddi durumlarını ve imkansızlıklarını tespit edecek çalışmalar yapmak, mahallemizde güvenliğin sorunsuz bir şekilde sağlanabilmesi için gerekli çalışmaları yapmak, mahallemizin çocukları ve gelecek nesillerimizi için parklar çocuk oyun alanları ve ailelerimiz için dinlenme alanlarının inşası konusunda gerekli çalışmaları yapmak, mahallemizin altyapı ve imar sorunları ile ilgili bütün problemleri ilgili kurumlarla görüşüp en kısa zamanda giderilmesi adına çalışmalar yapmak, mahallemizde bulunan sakinlerimizi sadece birer vatandaş olarak değil kendi ailesi olarak gören şahsım, siz değerli mahalle bireylerimizden bütün sorunlarınızı can kulağı ile dinleyip çözüme kavuşturulması hususunda gerekli çalışmaları yapacağıma dair hepinize söz veriyorum.

İLETİŞİM: 0541 413 24 99

1e51d57e-5fe6-409e-bae4-572caeafc898.jpg01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum