Canlı yayında ‘Tatlı’ söyleşi!

Canlı yayında ‘Tatlı’ söyleşi!

Hakkari Sesi Radyosuna konuk olan Hakkari Halk Eğitim Müdürü Nazif Tatlı kurumun çalışmaları ve projeleri hakkında önemli bilgiler verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yeni atanan başarılı Eğitimci Nazif Tatlı, ilimizin ilk ve tek özel radyo istasyonu Hakkari Sesi Radyosunda Usta Gazeteci Hakan Taş’ın canlı yayın konuğu oldu.

Halk Eğitim Merkezi Bünyesindeki faaliyet ve projeleri anlatan Tatlı, ‘Kurum olarak halka dokunan faydalı çalışmalar sürdürdüklerini söyledi.

Kurumun çalışmaları Hakkında bilgi veren Müdür Tatlı, “Yaklaşık 2 ay önce göreve başladık. Kurumumuz çok önemli başarılara imza atıyor. Bizi başarıya götüren etken ise İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bilal Gür ve Sayın Valimiz İdris Akbıyık’ın müthiş katkılarıdır. Kültürümüzün en önemli unsuru olan Degbejliği yaşatacağız. Dengbejliğin arşivini oluşturacağız. Hakkari’de 16 kilim çeşidimiz var. Her kilim ayrı bir hikayeyi barındırıyor. Kilimimizin patentini almak için girişimde bulunduk. Okuma yazma ile ilgili başlattığımız seferberlik iyi gidiyor. Yeni projelerimizde kültür sanat ağırlıklı çalışmalarımız yer almaktadır. Kurum olarak herkese faydalı dokunuşlarımız devam edecek” diye konuştu.  

Bir saat süren canlı yayında çok sayıda dinleyici radyoya kitlendi.

whatsapp-image-2022-11-12-at-12-07-39.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum